We, Myself & A.I.

We, Myself & A.I.

Het grootste aandachtspunt bij het schrijven van een nieuwsbrief is regelmaat, zo blijkt. Ik neem hierbij graag de draad terug op met een eerste doorkijkje naar het resultaat van een schrijfproces dat me de afgelopen zes maanden in de ban heeft gehouden. Na een aantal zeer fijne projectmatige samenwerkingen, gingen Herman Konings en ik de uitdaging aan samen een boek te schrijven. Het resultaat werd een bookzine luisterend naar de titel ‘We, Myself & A.I.’ . Het zal in de boekhandel beschikbaar zijn vanaf 28 mei.

Met We, Myself & A.I. beschrijven we het samenspel van intermenselijke, innermenselijke en buitenmenselijke intelligentie en onderzoeken we hoe de partituur in verschillende sectoren kan herschreven worden tot verleidelijke toekomstmuziek.

We hebben het boek gecomponeerd voor mensen die zowel in markten als in de bredere samenleving geacht worden beslissing te nemen dan wel te faciliteren. We willen innovatieprocessen inspireren met tal van inzichten en praktische voorbeelden van ‘slimme projecten’ uit binnen- en buitenland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *