Nissan e-NV200 WORKSPACe

De-NV200 WORKSPACe zet digitale nomaden op wielen

Twee jaar geleden was ik al gecharmeerd door Nissan’s ‘e-NV200’. De elektrische wagen en kandidaat om de nieuwe  ‘Black Cab’ in Londen te worden. De elektrische versie van het taxibusje werd een noodzaak om te voldoen aan de normen van de Londense lage-emissiezones van Boris Johnson.  Vandaag zien we de e-NV200 verschijnen in een heel andere gedaante.

Nissan ging de samenwerking aan met Studio Hardie, om een sympathieke verschijning toe te voegen aan de reeks innovaties voor de werkomgeving, en zette de werkplaats letterlijk op wielen. Zoals het filmpje laat zien is dit elektrische busje een heel fraai kantoor waar weloverwogen keuzes zijn gemaakt om zoveel mogelijk comfort te bieden op beperkte ruimte.

Er zijn 30 minuutjes nodig om dit busje op 80% van haar batterijvermogen te brengen. Het kantoortje biedt een uitvouwbare werktafel, een touch-screen computer, draadloos internet, bluetooth audio, verlichting die je kan aansturen met je smartphone, een ijskastje, een koffiemachine en plaats voor een Bromton vouwfiets aan de deur.

Om maximaal van je omgeving te genieten is er een uitschuifbaar balkon en een panoramisch glazen dak. In mijn dagelijks bestaan als éénmansleger zou het mijn werk alvast een pak flexibeler maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *