Erik Verdeyen

Bar Transit: Korte gesprekken met koplopers

Bar Transit is het initiatief om met een Vlog van start te gaan en een bont en divers pluimage aan koplopers te interviewen. Ik zie het voorlopig nog steeds als een experiment, want het voelt alsof ik alslinkshandige met mijn rechterhand moet schrijven. Qua vorm zoek ik nog meer dynamiek, de intentie mag zeker blijven wat ze is.

Met Bar Transit wil ik op een heel andere manier aan toekomstverkenning doen. Ik wil rechtstreeks van entrepreneurs en intrapreneurs horen wat ze anders hebben bekeken, welke grenzen ze willen verleggen en hoe ze dat aanpakken. Mijn belangrijkste criterium is dat ze  zich laten inspireren door een mondiale uitdaging. Met de professionele ondersteuning van storycatchers zijn alvast vier afleveringen  ingeblikt. Qua vorm ben ik nog zoekende naar meer dynamiek, de intentie mag zeker blijven wat ze is.

Uit de eerste aflevering met Erik Verdeyen van Q-Pinch leren we dat het grootste potentieel tot energiebesparing in de grootindustrie niet te vinden is bij electriciteit, maar bij warmte. Erik Verdeyen vertelt over de technologische oplossing van Q-Pinch over hun strategie als start-up om tot implementatie te komen.

Ken je iemand met een nieuw verhaal waarvan je vindt dat het in Bar Transit moet verteld worden? Laat het zeker weten via onze Facebookpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *