Masterclass Storytelling: Hoe het beste verhaal altijd wint

In het post-reclametijdperk is de aandacht van mensen niet meer zo makkelijk te koop als vroeger. ‘Aandacht verdienen’; daar draait het nu om. Daarom dat fundamentele kennis en vaardigheden rond storytelling bepalend zijn voor het succes van ieder vernieuwend initiatief.  Komende dinsdag, tijdens het Open Lab van Stadslab2050 in Antwerpen, gaat mijn masterclass storytelling in première.

In de masterclass storytelling ontdekken we alles over de kracht van storytelling, verhaalstructuren en verteltechnieken.  Het hele programma voorziet nergens in marketingtaal, communicatie-modellen of omni-channelpleidooi, maar houdt het zuiver bij nieuwe, wetenschappelijke inzichten in hoe je mensen boeit en overtuigt met een verhaal.

Zowel hedendaagse als klassieke voorbeelden tonen aan hoe je storytelling effectief kan inzetten om je doel te bereiken. De inzetbaarheid is immers groot. Of het nu is om mensen iets te leren, mensen te motiveren, een beweging te starten of om complexe thema’s helder en inzichtelijk te maken, storytelling is voor iedereen een vaardigheid die het verschil kan maken.

Stadslab2050 biedt met haar Open Lab op aanstaande dinsdag 22 november in Felixpakhuis te Antwerpen een soort State of the Union: waar staat de Antwerpse community duurzame entrepreneurs en intrapreneurs vandaag? Waar ligt de focus morgen? Welke inzichten kunnen we delen? Er is een heel veelzijdig programma voorzien van keynotes, workshops, pitches… en dus ook mijn masterclass.

Er zijn nog tickets beschikbaar. Je kan je hier aanmelden.

De volgende open masterclass Storytelling is georganiseerd door C-mine in Genk op donderdag 9 februari. Tickets kan je hier kopen.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *